Dossier detailscherm - tijdregistratie

date_range03-06-2020 09:11
chatReacties:0

In het detailscherm zie je bovenin het icoontje "Tijdregistratie". 

Met deze functie kom je direct in het overzicht van alle geregistreerde tijd bij dit dossier.

De waarden in de kolommen spreken voor zich. Om een nieuwe tijdregel toe te voegen, klik je op de grote + knop onderaan het scherm.

In onderstaand voorbeeld wordt 1 uur geregistreerd bij dossier 2020002 met de additionele opmerking dat het conflict over de onbetaalde factuur is opgelost. Standaard wordt de eventueel bestaande rappeltermijn getoond. Deze kan worden aangepast of gewist door op het kruisje te klikken.

Indien bij een tijdregel nog geen uurtarief en referentie staan vermeld, dan betreft het een nieuwe tijdregel die nog niet definitief is geëxporteerd als bijlage voor een factuur. Deze tijdregels kunnen nog worden aangepast door er op te klikken en na aanpassing op te slaan. Wil je de tijdregel wissen? Voer dan een 0 is als waarde.


Klik op de knop met de drie verticale bolletjes more_vert en vink "Alleen nieuwe tijdregels" aan om de nog te exporteren tijdregels te zien. Voer een referentie in zoals factuurnummer of -datum. Klik dan op het downloadicoon, waarmee het excelbestand zal verschijnen die je als basis voor de factuur kunt gebruiken. 

NB: een tijdregel kan maar éénmaal worden geëxporteerd! 

Je kan altijd een proforma totaaloverzicht naar Excel exporteren als je de referentieregel leeglaat en "Alleen nieuwe tijdregels" uitgevinkt laat. 

Met diezelfde instelling kan je het totaaloverzicht ook in een printbare versie genereren door op de pdf-knop te klikken naast de exportknop.  


comment arrow_drop_down (0)

Log in om te beoordelen

thumb_up Like

Log in om te reageren

1 moment...